ULEI CĂTINĂ 10ML

Brand:Biocat
(0 review-uri) 0 vândute

12.90 lei

Acest produs se vinde la buc

5 în stoc

Cantitate

Uleiul de cătină este obținut prin centrifugarea piureului obținut în urma presării fructelor; această metodă nu folosește solvent și nici temperaturi ridicate. Uleiul de cătină este folosit de foarte mult timp în medicina tradițională asiatică; în industria cosmetică uleiul de cătină este folosit pentru creme hidratante și produse pentru îngrijirea părului. Acest ulei are proprietăți benefice pentru pielea uscată, arsă de soare cu un efect puternic cicatrizant. Conține până la 70% acizi grași nesaturați (C – 16) și prin urmare trigliceride  care nu se găsesc în niciun alt tip de ulei într-o asemenea  cantitate.

Review-uri
0
0 review-uri
5 ⭐
0%
4 ⭐
0%
3 ⭐
0%
2 ⭐
0%
1 ⭐
0%
Review-uri

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un review

Fi primul care își spune părerea! “ULEI CĂTINĂ 10ML”

0

TOP

Folosim cookie-uri pentru analiza traficului pe pagini și produse și menținerea setărilor pentru fiecare cont creat pe site (ex: Funcția "Ține-mă minte" sau setări legate de GDPR).

Salvat!
Setări confidențialitate


  • yith_wcwl_session_{hash}
  • wordpress_gdpr_cookies_allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • wp_woocommerce_session_{hash}

Refuz toate
Accept toate